Endless - zenekari blog

Hé, ez itt az Endless zenekar blotja.

Linkblog



HTML

Kéményes Péter tiszteletes jelenti

2008.01.21. 21:19 | endlessRicsi | Szólj hozzá!

Félig leégett gyertya halvány fénye világította be a dohos szoba falát, vagyis világította volna be, hogyha ez egy elcsépelt, ötlettelen horror regény kezdete lenne, nem pedig egy hírlevél kevésbé jól megfogalmazott és megformázott szövege!

Tehát lássuk, mi történt velünk a 2007 es évben!

Wackor barátainkal leterrorizáltuk Budapestet, Pázmándot, Eszergomot (itt még láttuk, hogy élnek emberek, ezért visszamentünk Watch My Dyingos barátainkal, hogy feladjuk a végső kenetet. (Volt itt minden, letolt gatyában éneklés, akadályfutás a kontroll ládák között, papi szertartás, mikrofont sörrel leöntve elzárlatosítás, következő zenekar FELKONFIGURÁLÁSA :D)

Ezen kívül az Emergenza tehertségkutatón is sikerült továbbjutni (itt az énekesünkről kiderült, hogy aljas mód más zenekarokra szavazgat), amivel már át is lépünk a következő évbe, 2008-ba! Szerencsére most se pihenünk le! Január 11-én ismételten hollók szárnyán betámadjuk a fehérvári FEZEN-t az Emergenza selejtevő volume 2 érdekében, az itt továbbjutók mehetnek a Budapesti döntőbe, tehát, aki úgy érzi, hogy koncertek során egyszer is lelkileg megéritntette a zenénk, vagy csak szeretne minket támogatni, azokat szivesen várjuk ezen a kis 20 perces performance-on, kiváncsian várjuk a szakmai zsűri értékelését.

Miután feldaraboltuk és rituálisan feláldoztuk a ska, punk zenekarokat és lemostuk magunkról a sok gyomorsavas vért, már élezhetjük is bárdjainkat, mert irány a Vörös Yuk (jobban szeretem, ha rózsaszin...), ahol a Heten, mint a gonoszok fesztivál keretein belül (Január 19.) festjük újra a falakat emberi vérrel.

Sokan azt hinnék, hogy az anti keresztes hadjáratunkat itt már be is fejeztük, de ez még csak a kezdet, hiszen egy hétre rá, 26-án ismételten betömjük a lyukakat, viszont most a kéket, köszönhetően kedves Syco-I-os barátainknak.

Ezen kívül szervezés alatt áll februárban egy szülinapi bulin való zsúrmetálkodás, valamint áprilisban egy Out of memory buli.

Ha már Fezen, akkor hadd említsük meg a Tunyogi cimborát, aki 5 hónapos korában egy sörfőzőgyárban tartott családi kirándulás során (Titeket a szüleitek sose vittek ősszel sörgyárba meg vágóhídra?) beleesett egy rádióaktív sörfőzőgépbe, azóta Tunyó életfeltétele lett, hogy naponta 5 doboz sört fogyasszon el, ezért kérjük, hogy adója 1% ajánlja fel a Székesfehérvári alkoholisták szövetkezetének, hiszen maguk is tudják: A józanság fájdalmakkal jár!

Még egy kis hír: Elkezdtük rugdosni a Ricsit, hogy "csinájjámár weblapot", namost van egy ideiglenes, mert most jelenleg vasszűzben pihen a kicsike Ricsike, mert csak ennyit csinált, de majd egyszer kivesszük és laptop elé ültetjük, hogy ismételten átérezze a php kódolás minden örömét. Weblapunk az endlessmusic.hu -n érhető el, viszont aki friss infókat szeretne a zenekarról, az mindenképpen látogasson el blogunkra vagy pedig a májkrémes oldalunkra (sajnos nincs trendi fentről fényképezett képecske senkirőlse :( ) www.myspace.com/endlessalbaregiaterrorgroup .

Megemlíteném még, hogy egyik koncerten egy rajongónk vakondokból szőtt bőrmellényre ráolvasztott egy rájfájzenbankról lelopott E betüt merthogy ő szeretne Endlesses pólót, dehát még nem kapott. Csakis a vakondok és a rájfájzen bank kedvéért elkeztük megdizájnolni és legyártatni az első Endlesses pólókat, ezeket majd koncerten potom összegért lehet kapni. (2000 forint, lányoknak orális sex!)

Ezen kívül elkezdtünk írni két új számot, amit még idén meg fogunk Nektek mutatni.

Még egyszer köszönet mindnekinek, aki eljött a koncertekre, valamint a Wackor és a Watch My Dying zenekaroknak, hogy felléphettünk velük, ezzel is élvezetesebbé tették az amúgy mindenki számára elvileg elbaszott 2007-es évet, így köszönve Nektek boldog szenvedésben gazdag 2008-as révet! "

Endless koncertek:
2008. január 11., Székesfehérvár, FEZEN
2008. január 19., Budapest, Vörös Yuk
2008. január 26., Budapest, Kék Yuk
2008. február 15., Budapest, Dejavu

A bejegyzés trackback címe:

https://endless.blog.hu/api/trackback/id/tr71306413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása