Endless - zenekari blog

Hé, ez itt az Endless zenekar blotja.

Linkblog



HTML

Endless - sugárzás az égből!

2008.05.18. 09:22 | endlessRicsi | 5 komment
Címkék: rádió székesfehérvár veszprém tapolca lüke endless nitro sugárzás várpalota tunyogi sárbogárd yo! rádió éter jelátalakítás jeltovábbítás égi fasz rádió a fénynél alacsonyabb frekvenciájú szex

Az invazív vakondok mostmár sugároznak is! Aki a mai napon (május 18.) bekapcsolja a "rádió" nevű jelátalakító készülékét és a Fejér, illetve Veszprém megyében igen népszerű Yo! Rádió 20:00-kor kezdődő "Nitro" című rockerműsorába belehallgat, az megtapasztalhatja, hogy a rádió a fénynél alacsonyabb frekvenciájú, elektromágneses hullámok modulációjával működő, jeltovábbításra használt eszköz, ami alkalmas a The Flying Butter című dalunk éterbe sugárzására is.

Paraméterek:

csavargatós rádióval:

Székesfehérvár, Veszprém, Várpalota környéke - FM 97.1
Tapolca - FM 101.8
Sárbogárd - FM 96.6

klikkelgetős rádióval:
http://www.yoradio.eu/ -> online hallgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://endless.blog.hu/api/trackback/id/tr3474969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L. 2008.05.18. 11:44:47

Olyan híresek lesztek hogy csak na! Hajrá Önöknek!

Pekka · http://endlessmusic.hu 2008.05.21. 16:02:02

Mivanittendaja! Egyébként valaki hallotta ezt a rádió felvételt? Én onlájnon akartam hallgatni de közbeszólt a technika és nem lehetett hallgatni.
süti beállítások módosítása