Endless - zenekari blog

Hé, ez itt az Endless zenekar blotja.

Linkblog



HTML

Lyuktömés és fekete hányás!

2008.02.01. 09:51 | endlessRicsi | 2 komment
Címkék: thai box endless lódarázs fekete hányás lyuktömés kéményes tiszteletes zsírszalonna vostok room syco i buttercup rokk

Nos, múlt szombaton sikeresen betömtük a másik Yukat is. Kéményes tiszteletes megint hozta a formáját és megmutatta a közönségnek férfias bájait, majd, miután hatni keldett a sok feles, úgy döntött, hogy a koncertet inkább fekve folytatja :D
(Az ezt követő fekete színű hányásról inkább mégsem írok). Külön köszi Laciéknak, hogy eljöttek szörnyülködni, meg persze köszi mindenkinek, aki meglesett bennünket.

Utánunk következtek a Vostok Room-ék, akik EGYSZERŰEN ZSENIÁLISAK, szerintem ők voltak az est hősei annak ellenére, hogymost nincsen énekesük sem. Imádtam hallgatni őket, nagyon ottvannak.
Utánuk következtek a Syco I-os barátok (illetve,mostmár családtagok!!!), akik nagyon jól tolták feszes parasztmetáljukat - előkerült még egy fél tábla zsírszalonna is, amit a közönség kézről-kézre adott és evett. Nagyon jó hangulatú bulit csináltak.
Legvégül pedig a Buttercup nevű női ötös gyött, bár ez már későn volt és sokan elhúztak sajnos, de azért becsülettel letolták a programot.

Még több ilyen estét akarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://endless.blog.hu/api/trackback/id/tr3320575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pekka 2008.02.01. 13:01:45

Vazzeg tudtam, hogy ott kellett volna maradni egy kis szalonnáért! A jó életbe!

Endlessblackwhomitinthemiddleofaforgottentoalet 2008.02.02. 13:44:53

Zsírvolt a buli :) nekem is nagyon tetszett.

Szokásos kiegészítéseim ::D

Vostok Roomnak nem nemvolt énekese hanem instrumentális zenekar és nemis terveznek énekest ^^

Utólagosan is köszönöm annak a kedved ottlevőnek aki felolvasta helyettem az utolsó szám címét :)
süti beállítások módosítása