Endless - zenekari blog

Hé, ez itt az Endless zenekar blotja.

Linkblog



HTML

Haltól csúszik a lemez???

2008.09.09. 08:55 | endlessRicsi | Szólj hozzá!
Címkék: lemez metal hal videoklip endless ökölszex medvejelmez aphelon hold on through all

Minden true death metálos örömvércseppeket (könnyeket mi nem ejtünk) ejt, amikor látja, hogy lassan jön Ősz Apó és megrohasztja a nyarat. A gyerekek korán kelnek, hogy iskolába menjenek hogy átélhessék a munkábamenetel mindennapos gyönyörét. Mit tesz ilyenkor egy jó vakond?

Beássa magát a föld alá, ahogy mi is tettük a próbaterembe (tényleg a föld alatt van) és gyakorol, gyakorol, gyakorol az új felállással, hogy amikor a tél elhozza a fagyhalált, egy fergeteges mészárlást tarthasson az egybegyulteknek.

Igen. Megvolt az első koncert az új felállással, pozitív visszajelzésekkel, sérülésekkel. Év végén a korábban elkészült és igen jól fogyó demo-nkon újravesszük az éneket, mivel mind formalitásban mind tartalmilag és mondanivaló szempontjából sokat változott.

Zenekari storyline:

Richárdunk fogott egy 16 kilós halat, amit kb. 30-40 ezerért eladhatott volna, de balgamód visszaengedte, úgyhogy az album neki köszönhetően anyagi okok miatt még mindig késik.
Pekka mester nekikezdett az első videoklipünk készítésének, amiért külön köszönet neki, erről bővebben lejjebb.
Tomi mester folyton-folyvást csak melózik! (Vajon egyszer talán megérjük azt a napot hogy pihenni is fogjuk látni őt?)
Merci művészkisasszony nagyon berúgott a hétvégén, így a staright edge-es rajongótáborunk 80%-át el is vesztettük :(
Kéményes elvtárs ideiglenesen egy barlang mélyére költözött, hogy ott gyakorolja ki a decemberi felvétel témáit.

Videoklip: El fogjuk készíteni első videoklipünket. Mivel a legtöbb zenekar élő videóként stúdióanyagot ad az élő(bár stúdióban megvágott) képvilág alá (ami nem true), mi úgy döntöttünk, hogy stúdióban megvágott video alá rakunk élő hanganyagot.

Az új felállással nemsokára elkezdünk koncertezni várhatóan Fehérvár és Budapest környékén. (Sörért meg pálinkáért lehet minket hívni fellépni ám!)

Az ősz első metalcore-os karóbahúzó estje szeptember 12-án fog történni a budapesti Viper Room-ban olyan tehetséges bandákkal, mint az Aphelion (metalcore), vagy a Hold On Through All (hardcore). Addig még van pár napunk, hogy lebeszéljük az énekesünket arról, hogy újra a medvejelmezben lépjen színpadra és két dal között szájharmonika-szólóval szórakoztasson Titeket (persze, múltkor is vicces volt, de eléggé a metálkodés rovására ment...)

Végezetül pedig itt a kapcsolódó meglepi is, egy KIFESTHETŐ, KIVÁGHATÓ MACKÓ, gyerekeknek:

A bejegyzés trackback címe:

https://endless.blog.hu/api/trackback/id/tr23655030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása