Endless - zenekari blog

Hé, ez itt az Endless zenekar blotja.

Linkblog



HTML

Őszi hírek és játék meg még kulisszatitkok is (egy pár)

2007.10.01. 13:19 | endlessRicsi | 2 komment
Címkék: öklözés csákánnyal

Örömmel tudatjuk, hogy még nem oszlottunk fel, csak egyszerűen az énekesünk, aki ide szokott írkodni, mostanában olyan elfoglalt, hogy nem marad annyi ideje, hogy ide új híreket írjon. Múlt hónaptól nyakába szakadt a családi pékségük vezetése is (már tárgyalunk róla, hogy koncerteken búrkiflit dobáljunk a színpadról), emellet továbbra is eladó a sí-és snowboard kiegészítőket árusító boltban és éjszakánként pluszpénzért a taxiállomáson diszpécser, továbbra is. Most is csak egy sms-t küldött, hogy írjakmár ide valamit, mert megint áll a sor a pékségben.

Szóval. Lesznek most koncertjeink, olyanok, hogy októberben Fehérváron a FEZEN-ben EMERGENZA tehetségkutató, aztán decemberben Esztergomban a Wackorral, szintén Esztergomban A Watch My Dying-gal előszilveszteri buli, majd Fehérváron a FEZEN-ben előszilveszteri buli. Dátumokat nem írunk, mert még nem 100%-osak a dátumok, illetve ha a dátumok 100%-osak, akkor a helyeknem tekinthetők annak.

Írtunk új dalokat is, lassan elkészül a lemezünk is. Néhány számcím ízelítőül: Legjobb barátom a sarokcsiszológép, Semmi-spirál, Röpvaj, Szeretlek, zsákutca!, Nemszámolás stb.
Új hír még, hogy elindult a myspace-es testvéroldalunk is, amit a www.myspace.com/endlessalbaregiaterrorgroup címen érhettek el, és itt elérhető.

További ízelítőül leírom most ide az egyik dalunk hosszát: 4 perc 42 másodperc. Ehhez kapcsolódik legújabb játékunk is, amiben kikell találnotok, hgy melyik számnak a hossza ez. A szerencsés megfejtőkközött egy Endless mp3-at sorsolunk ki, amit e-mailben kaphat meg.

Ricsi

A bejegyzés trackback címe:

https://endless.blog.hu/api/trackback/id/tr27182350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endlessRicsi 2007.10.01. 13:20:24

na most jól kibasztam veletek ;)

endlessmyspacescreamfromthemaddness · http://www.myspace.com/endlessalbaregiaterrorgroup 2007.10.02. 08:50:38

HÁHÁHÁHÁHÁHÁ énvagyok a gonosz ikertestvéroldal és elopom a rajonganilátogatóvatosságtól intő fanjaitokat Muhahahahaha
süti beállítások módosítása